جستوجو کنید
مطالب مرتبط
کتاب اثرات زیست محیطی تولید شکر،کشت و فراوری نیشکر وچغندر قند
تاثیر فرآیند تغلیظ بر ترکیبات زیست فعال شربت رقیق چغندرقند:بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی آن
بازیافت واکس،پروتئین وساکارز ازگل فیلترپرس-به عنوان پساب درصنعت قندنیشکر
بررسی فرایند سنتی تولیدنبات ومعایب آن
تاثیرفرآیندتغلیظ برشاخص های کیفی وترکیبات آلی شربت رقیق چغندرقنددرطی اواپراسیون
تاثیرسرماویخ زدگی پس از برداشت بروی پارمترهای کیفی چغندرقند
مقایسه ماکروملکولهای رنگی وپلی ساکاریدی موثربرفرآوری شکرنیشکروچغندرقند
انواع روش رنگبری وکدورت زدایی در طی فرآیندتصفیه شربت خام چغندرقند
بررسی تخریب قلیایی قنداینورت درتشکیل اسیدلاکتیک طی فرآوری شکردرسیستم مدل
خلوص میکروبیولوژیکی شکرخام وشکرسفید تصفیه شده
اشتراک گذاری
دیدگاه ها