کتاب اثرات زیست محیطی تولید شکر

کتاب اثرات زیست محیطی تولید شکر کشت و فراوری نیشکر وچغندر قند توسط دکتر بیوک آقا فرمانی (استادیار گروه علوم و صنایع غذایی دانشکده کشاورزی ومنایع طبیعی اهر دانشگاه تبریز) مهندس حبیب نویدیفر(مدیر تولید کارخانه قند میاندوآب) خانم شایسته درخشان (کارشناس زبان انگلیسی)

دیدگاه ها

نقد و بررسی‌ها

هنوز بررسی‌ای ثبت نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “کتاب اثرات زیست محیطی تولید شکر”

محصولات مرتبط