طراحی، ساخت و نصب آپارات های پخت:
آپارات های پخت تحت خلاء از مهمترین تجهیزات کارخانه های قند هستند، پخت شکر تحت فشار منفی باعث جلوگیری از هیدرولیز و تجزیه ساکارز در دمای بالا می شود، همچنین باعث افزایش نرخ تبخیر در دماهای پایین می گردد.
اضافه شدن همزن به آپارات های پخت، ایجاد خلاء پرقدرت و افزایش سطح حرارتی نسبت به حجم آپارات تغییرات عمدهای بوده که در دهه های اخیر صورت پذیرفته است.
ساخت آپارات های cvp افقی و vkt عمودی که به صورت مداوم و تمام اتوماتیک کار میکنند از دیگر دستاوردهای بزرگ صنعت قند می باشد.
تکنولوژی آپارات های پخت با بدنه حرارتی لانه زنبوری توسط شرکت بوکاوولف آلمان، باعث شد ضمن کم شدن هزینههای ساخت، امکان ایجاد سطح حرارتی بالاتر در فضای مشابه ممکن گردد.
Reviews
There are no reviews yet.