جستوجو کنید
مطالب مرتبط
امنیت زنجیره غذایی (جلوگیری از بیوتروریسم غذایی)
کتاب اثرات زیست محیطی تولید شکر،کشت و فراوری نیشکر وچغندر قند
پایداری بلورهای کربنات کلسیم تشکیل شده طی کربناسیون دوم درتصفیه شربت خام چغندرقند
بازیافت واکس،پروتئین وساکارز ازگل فیلترپرس-به عنوان پساب درصنعت قندنیشکر
بررسی فرایند سنتی تولیدنبات ومعایب آن
تاثیرفرآیندتغلیظ برشاخص های کیفی وترکیبات آلی شربت رقیق چغندرقنددرطی اواپراسیون
تاثیرسرماویخ زدگی پس از برداشت بروی پارمترهای کیفی چغندرقند
مقایسه ماکروملکولهای رنگی وپلی ساکاریدی موثربرفرآوری شکرنیشکروچغندرقند
انواع روش رنگبری وکدورت زدایی در طی فرآیندتصفیه شربت خام چغندرقند
بررسی تخریب قلیایی قنداینورت درتشکیل اسیدلاکتیک طی فرآوری شکردرسیستم مدل
اشتراک گذاری
دیدگاه ها